Dressa upp inför semesterresan

Det blir allt vanligare att skjuta upp hela eller en del av semestern till lite senare på året. I år har det dessutom varit så att väldigt många har varit tvingade att senarelägga semestern. Det har delvis grund av långa köer att få pass och annat myndighetsstrul.

En fördel med att resa när det inte är högsäsong är att det är lite billigare och de pengarna du sparar på resan, kan du surfa in på Erington.se och uppdatera garderoben en aning.

Klä dig efter resmålet

Det kan verka onödigt att säga det, men väldigt många packar med sig fel kläder när de åker på semester. Det innebär att många behöver köpa kläder vid resmålet istället. Givetvis finns det de som handlar kläder utomlands ändå, en det ska vara av eget val inte på grund av tvång eller dålig planering.

Det är väldigt vanligt att torghandlare och butiker i turiststråken till viss del livnär sig på intet ont anande turister. De lockar med fina priser på dyra varor och det är inte ovanligt att de faktiskt är mycket billiga. Men det är inte sällan piratkopior och om du fastnar i tullen på vägen hem, kan kopiorna tas i beslag och du kan bli ersättningsskyldig.